De korenclan


 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Romeo & Juliet

Ga naar beneden 
AuteurBericht
CoruDefPkTle

avatar

Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 28-11-09
Leeftijd : 21
Woonplaats : RuneScape

BerichtOnderwerp: Romeo & Juliet   ma nov 30, 2009 2:44 pm

Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Lengte: Medium
startpunt: Bij Juliet in het westen van Varrock of bij Romeo op het marktplein van Varrock, Praat met één van deze twee.

Voor F2P
Er zijn geen eisen je hebt alleen Cadava berries nodig die je kunt ze plukken van de struik die ten noordoosten van de zuidoostelijke mijn van Varrock staat

Praat met Juliet op het balkon van haar huis. Ze woont buiten de stadsmuren van de stad, in dit geval westelijk van Varrock. Let er wel op dat je het balkon niet ziet in Low Detail. Juliet is verliefd op Romeo, maar haar vader verhindert hun huwelijk. Juliet vraagt aan je of je een briefje aan Romeo wilt geven. Ga akkoord.
Ga naar Romeo. Hij staat op het marktplein van Varrock, de man met de bos bloemen in zijn handen. Geef het briefje aan Romeo. Romeo begint een heel verhaal over dat ze zo zielig zijn en hij nooit met haar kan trouwen. Hij laat iets over Father Lawrence los. Father Lawrence houdt diensten in de kerk ten noordoosten van Varrock marktplein. Ga naar hem toe om raad te vragen.

Father Lawrence is net bezig met een dienst te leiden en wil je niet helpen. Je merkt op dat zijn publiek in slaap is gevallen en dus wel even tijd heeft je te helpen. Father Lawrence ziet dit in en verzint een plan: je moet een soort vergif maken, zodat het lijkt alsof Juliet dood is. Dat is ze dan natuurlijk niet, maar zo kan ze uit het huis van haar vader ontsnappen om bij Romeo te zijn.
Het drankje moet worden gemaakt bij de apotheek van Varrock. De apotheek is in het zuidwesten van Varrock. De man heeft cadava berries nodig. Deze berries groeien zuidoostelijk van Varrock, bij de plek waar je copper, iron en tin kunt hakken. Breng de cadava berries naar de man van de apotheek. Hij geeft je een potje vergif. Dit moet je naar Juliet brengen. Ze bedankt je hiervoor en drinkt het op. Haar nicht speelt mee in het complot, zij roept Juliet's vader. Juliet wordt hierna naar de tombe gebracht, waar Romeo de nicht van Juliet ontmoet. Romeo wordt plotseling verliefd op haar, waardoor hij niet meer naar Juliet omkijkt en haar in de tombe laat liggen.

Praat nu weer met Romeo op het marktplein. Hij denkt dat Juliet dood is, daarom is hij nu op haar nicht verliefd. Juliet is natuurlijk niet dood, dat was onderdeel van het plan! natuurlijk!

Beloning: 5 Questpoints!!

Ps. Jammer dat het einde niet bekend is. Crying or Very sad
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://korenclan.moonfruit.com
 
Romeo & Juliet
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De korenclan :: Runescape :: Quests-
Ga naar: