De korenclan


 
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Prince Ali Rescue

Ga naar beneden 
AuteurBericht
CoruDefPkTle

avatar

Aantal berichten : 66
Registratiedatum : 28-11-09
Leeftijd : 21
Woonplaats : RuneScape

BerichtOnderwerp: Prince Ali Rescue   ma nov 30, 2009 2:43 pm

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Lengte: Gemiddeld
Startpunt: Hassan in het paleis in Al-Kharid.
Free to Play

Eisen: Geen Very Happy

Benodigde spullen: Geld (50 tot 500 gp), 3 balls of wool (7 als je nog geen rope hebt), een rope (koop bij Ned ten noordoosten van de bank in Draynor Village), ash, pot of flour, bucket of water, redberries (pluk van de struiken ten zuidoosten van Varrock), 2 onions, pink skirt (klerenwinkel van Varrock), soft clay, bronze bar en 3 beers.


Hassan vertelt je dat Prins Ali van Al Kharid is ontvoerd door Lady Keli. Jij! moet de prins bevrijden. Je moet naar Osman gaan om te vragen wat je moet doen.
Osman is buiten het paleis. Hij vertelt je dat je de prins als een vrouw moet verkleden en hem zo moet laten ontsnappen. Hij vertelt je ook hoe je de sleutel moet maken om de gevangenis te kunnen openen. Daar zijn wat spullen voor nodig. Je moet naar Leela gaan.

Leela is in het noordoosten van Draynor Village. Ze zegt dat je met een heks moet praten. Dat is Aggie, die woont in het westen van Draynor.
Voor de pruik (wig) moet je drie bolletjes wol hebben. Dat kun je krijgen schapen te scheren met een schaar. In de weide ten noorden van het kasteel van Lumbridge kun je schapen vinden. Scharen kun je in de general store kopen. Spin de wol van het schaap op een spinnenwiel, bijvoorbeeld die op de eerste verdieping van het kasteel van Lumbridge. Ga dan naar Ned, de man in zeemanskleren, in het huisje ten noorden van de bank van Draynor Village en vraag hem of hij een wig en een rope voor je kan maken. Dat doet hij graag.

Ga nu weer naar Aggie in Draynor Village. Om je pruik geel te maken heb je een yellow dye nodig. Deze maakt Aggie voor je als je 2 uien en 5 gp aan haar geeft. Doe de yellow dye op je wig, je krijgt nu een mooie blonde pruik. Laat haar ook skinpaste maken. Hiervoor wil ze as, bloem, water en de redberries. Een rok kun je kopen in Varrock in het winkeltje aan het marktplein voor 2 gp.

Nu heb je de sleutel nodig om de gevangenis open te maken. Je hebt zachte klei en een bronze bar nodig. Zachte klei kun je maken door klei te hakken en het nat te maken met water uit een emmer. Ga met de spullen naar de gevangenis in het oosten van Draynor en praat met Lady Keli. Vertel haar dat ze beroemd is en vraag naar haar laatste plan. Ze vertelt je over de prins. Vraag dan of ze er zeker van is dat hij niet zal ontsnappen. Ze laat ook de sleutel zien. Vraag of je hem vast mag houden. Je maakt automatisch een afdruk in de klei.

Breng de afdruk en bronze bar naar Osman in Al Kharid. Hij vertelt je dat je de sleutel kunt ophalen bij Leela. Ga dus terug naar Draynor Village en haal de sleutel op bij Leela.

Nu moet je Joe de guard uitschakelen. De andere guards zijn dom, die hebben toch niks door. Joe houdt van zuipen. Dus vertel dat hij even rust moet houden en vraag wat hij koopt met de wagens. Ga terug naar Leela en vraag of het een goed idee is om Joe dronken te voeren. Dat vind ze een goed plan. Voer Joe dronken met de drie biertjes.

Doe de rope om Lady Keli en ga de cel binnen met de sleutel. Praat met de prins en geef hem de spullen. Nu ontsnapt de prins. Ga terug naar Hassan en ontvang je beloning.

Beloning: Gratis toegang tot de Al-Kharid poort en 700 gp en 3 Quest poinsts
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://korenclan.moonfruit.com
 
Prince Ali Rescue
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De korenclan :: Runescape :: Quests-
Ga naar: